Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2008 23:32 - Бизнес план
Автор: segmadis Категория: Бизнес   
Прочетен: 1654 Коментари: 0 Гласове:
0



   Здравейте, 
   Отдавна не ми се беше отдавала възможност да напиша нещо тук, за пръв път от доста време насам имам свободното време да напиша за един проект, който разработваме в момента. Предполагам, че не на всеки ще му е интересно това, за което пиша, което обаче не е причина да не го напиша...нали :)
   От известно време разработваме бизнес план за разработката на онлайн игра. Бизнес планът е напълно готов, като в момента така да се каже сме във фазата с намирането на средства по осъществяването на тази идея, а самата идея никак не е с малки цели. Напротив поставили сме си за цел максимум година след като играта излезе на пазара да е водеща в своята категория игри, знаем че постигането на тази цел няма да е никак лесно, което може би допълнотелно ни мотивира.
   Вярно е че до известна степен сме на ниво ентусиасти за момента, смятаме да опитаме да намерим средствата необходими ни за развитието на този проект от така наречените venture capital фирми, или рисково финансиране, което по предварителни разчети се оказва, че не е толкова рисково, а даже се очаква да възвърне всички вложени в него средства още през първия месец след стартирането на проекта. 
   Оптимисти сме и вярваме, че ще успеем да намерим необходмите ни средства, дали в България или извън страната ни - това за нас няма особенно голямо значение, като разбира се бихме се радвали на финансиране от България. Когато има нещо готово от играта ще ви информирам и показвам лично. 
   А сега на всички на които този пост не им е харесал или не им е бил приятен се извинявам от все сърце, а на всички останали, ами не знам, ако някой иска да знае повече подробности относно играта нека ми пише лично съобщение. 

До нови срещи :)



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: segmadis
Категория: Други
Прочетен: 64738
Постинги: 9
Коментари: 25
Гласове: 108
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930